CLIENT: Private Commission

SITE: Bucharest, Romania 

YEAR: 2018

DESCRIPTION

"Change is Constant."

In collaboration with COS the studio was contacted to design a training centre that reflects the core values of the client's brand.

When we think of the companies new training space we think of spaces that are adaptable, flexible, industrial and inspire evolution and change.

The overall concept is implemented using an industrial design language. The space is built around an adaptable stage.The stage acts both as a private training area as well as an open experience room

In order to design a memorable space we used rough materials that contrast and strengthen the presence of natural light in the space. 

The main color palette is inspired by the client's current brand color scheme. The friendly blue and coral orange accents are in contrast with the green fabrics and cool polished cement flooring.

ALSO SEE